Ulkotilojen tulisijat sekä monikäyttöiset Tuikkuli Tuikkupuut fiilistelyyn ja hyötykäyttöön helposti   tästä verkkokaupastamme!

Kotimainen tuotanto, hyvä design,  turvallisuus, helppokäyttöisyys ja kestävyys ovat keskeisiä ominaisuuksia kaikissa  myymissämme tuotteissa.

Tulitorin periaatteet

Tulitorille valitaan myyntiin vain Tulitorin testitiimin koekäytössään hyviksi havaitsemia tuotteita. Ne on suunnattu toimiviksi pohjoismaisissa olosuhteissa ja niiden hinta/laatusuhde on kohdallaan.

 Kotimainen  suunnittelu ja tuotanto on tuotteille alkuedellytys  tuotevalikoimaan pääsemisessä. Toimivuuden ohessa myös muotoseikat painavat valinnassa, pitäähän hyvän tuotteen myös näyttää siltä. 

Asiakkaat ja heidän mielipiteensä on Tulitorille tärkeitä mittareita jatkuvasti kehitettävässä palvelussa. Asiakkailla on palautteensa ja ehdotuksiensa antamiseksi sivustolla useitakin kanavia. Sivustolla ehdotuksia antaneita palkitaan tuotepalkinnoilla kerran kuukaudessa. 

Meistä

Asiakaspalvelu

Joletek Oy on yli 35 v. toiminut ohutlevyä työstävä konepaja Huittisissa. Nyt perinteinen alihankkija on suuntautunut myös "omien" tuotteiden valmistukseen, markkinointiin ja verkkokauppamyyntiin.

Sijainti

Noutovarasto:

Tulitori

Jokilevonkatu 6

32700 HUITTINEN

Tuotanto Joletek Oy

Jokilevonkatu 5 Huittinen

Noutovarasto TULITORI

Maanantai perjantai

7:00 - 15:30

lauantai

Suljettu

sunnuntai

Suljettu